Recente blogs

Wat moet je weten over de iPhone 14?
Wat moet je weten over de nieuwe iPhone 14? Wat zijn de belangrijkste specificaties van deze smartphone en waar laat je deze repareren als dat nodig is? PC Checkpunt is verheugd over de recente aankondiging van Apple. De iPhone 14 smartphones zijn leverbaar vanaf 16 september.
Waar moet een goede laptoptas aan kunnen voldoen?
Een laptoptas moet méér kunnen bieden dan bescherming en comfort alleen. Want naast je laptop wil je natuurlijk ook accessoires op een makkelijke manier met je mee kunnen nemen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het belang van een goede tas voor jouw laptop of notebook.
Update naar Windows 11? Bij ons of aan huis.
De update naar Windows 11 is beschikbaar. Een versie met nog meer handige en praktische functies. Heb je een Windows desktop en wil je deze graag updaten? Dit laat je met een gerust hart over aan PC Checkpunt. Dit kan aan huis of bij ons in de winkel.
PlayStation kapot? Zo kun je jouw gameconsole zelf repareren
Werkt jouw PlayStation niet meer? Een reparatie kun je soms zelf uitvoeren. Er zijn namelijk een aantal veelvoorkomende problemen bij een gameconsole. Zoals een kapotte disclade of problemen met de software. Deze tips kun je gebruiken als jouw console het niet meer doet.
Apple reparatie voor de iPhone of Macbook: waar kan ik dat laten doen?
Een Apple reparatie is mogelijk voor jouw iPhone, Macbook Air, Imac of Macbook Pro. Maar wat kost een Apple reparatie eigenlijk en waar kun je dit het beste laten doen? Apple producten staan er nou eenmaal niet om bekend dat ze zo eenvoudig te repareren zijn.
Welke computer reparaties en problemen komen het vaakst voor?
Welke computer reparaties en problemen komen het vaakst voor? Een niet werkende computer is ontzettend lastig. Het belemmert je in je dagelijkse bezigheden en soms ook in jouw werk of sociale contacten. Computer reparatie is dan noodzakelijk...
Windows laptop reparatie tips! Wat kun je zelf repareren en welke laptop problemen niet?
Laptop reparatie laat je bij voorkeur uitvoeren door een specialist. Deze apparaten zijn nou eenmaal moeilijker te repareren dan een vaste computer. Er kunnen problemen ontstaan met het beeldscherm...
Smartphone reparatie: is dat voordeliger dan een nieuwe telefoon kopen?
Je zit er zeker niet op te wachten, want jouw mobiele telefoon is je beste vriend. Je kunt geen dag zonder. Met eens smartphone blijf je in contact met je vrienden, houd je jouw agenda bij en check je het laatste nieuws. Onmisbaar dus!