// MacBook Reparatie

MacBook reparatie in Leiden

Laptop Reparatie LeidenPC Checkpunt is jouw specialist in Macbook reparatie in Leiden. Wij zijn een officieel Apple Partner en staat voor je klaar met kwalitatieve en snelle Macbook reparaties. Daarbij maakt het niet uit of je een Macbook Pro of Macbook Air wilt laten repareren in Leiden. Een reparatie aanvragen doe je via onze website, maar langskomen in de winkel kan ook.

 

Reparatie van jouw Macbook bij PC Checkpunt in Leiden

Je neemt jouw Macbook laptop overal mee naar toe. Naar kantoor of onderweg, maar natuurlijk ook tijdens jouw reizen of vakantie. Deze laptops gebruik je uiteraard ook op jouw thuiswerkplek. Maar wat als jouw Macbook niet meer goed functioneert? Misschien omdat er iets mis is met het moederbord of omdat je software van jouw laptop herstelt moet worden.

In sommige gevallen werkt de batterij van jouw Macbook niet of nauwelijks. De accu moet dan worden vervangen of de oplaadpoort moet worden gerepareerd. Heb je jouw Macbook per ongeluk laten vallen? Dan is de kans groot dat het beeldscherm is gebarsten. Een snelle Macbook reparatie in Leiden is dan noodzakelijk om meer schade te kunnen voorkomen.

 

Welke Macbook reparaties zijn mogelijk?

Als je kiest voor de Macbook reparatie van PC Checkpunt in Leiden, hoef je geen nieuwe laptop aan te schaffen. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar natuurlijk ook voor jouw portemonnee. Vrijwel elke reparatie behoort tot de mogelijkheden. Werkt jouw Macbook niet meer zoals voorheen maar weet je niet precies wat het probleem is? Wij onderzoeken jouw computer op basis van no cure no pay. Je betaalt niets als we het niet kunnen repareren.

 • Accu vervangen of repareren
 • Oplaadpoort reparatie
 • Beeldscherm reparatie
 • LCD trim
 • Data overzetten
 • Software herstel
 • Moederbord reparatie
 • Toetsenbord reparatie
 • Touchbar en trackpad reparatie
 • Vergrendeling resetten
 • Waterschade
 

Wij repareren jouw Macbook uitsluitend met originele Apple onderdelen. Zo kunnen we de beste service en garantie garanderen. Of dat nu gaat om een gebarsten beeldscherm, een kapotte laadpoort, toetsenbord of overige reparaties. De reparatie van jouw Macbook door PC Checkpunt in Leiden neemt daarnaast weinig tijd in beslag. Soms maar een uur.

 

Macbook snel en professioneel laten repareren in Leiden

Werkt jouw Macbook Pro niet meer zoals voorheen? Of is het beeldscherm van jouw Macbook Air gebarsten? Kies dan voor onze Macbook reparatie in Leiden. De door jou gewenste reparatie kun je eenvoudig en snel doorgeven via onze website. Langskomen voor een reparatie in onze winkel in Leiden behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wij zorgen altijd voor een snelle maar professionele reparatie van jouw laptop of computer.
Weet je niet precies wat er mis is met jouw laptop? Onze experts onderzoeken dit graag voor je. Dat doen we op basis van no cure no pay. Als we niets kunnen vinden of de schade niet kunnen repareren, dan betaal je dus ook niets. Dit onderzoek is dus geheel vrijblijvend.