// Diensten

Computer laten repareren

U heeft een computerprobleem dat niet opgelost geraakt?, last van virussen, spyware of andere ongewenste meldingen? Wij willen jouw computerprobleem zo snel mogelijk oplossen, hiervoor komen we aan huis of bedrijf, voor een kleine en democratische prijs !

Wij helpen u met elk pc probleem, zowel hardware- als softwarematig, zijn er onderdelen stuk? dan kunnen wij deze vervangen. Zoekt u een specifieke software? dan kunnen wij deze installeren.

Heeft u nood aan een computerreparatie, computerhulp en computeronderhoud aan huis.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

 • Virus verwijderen
 • Verloren documenten herstellen.
 • Foutmeldingen oplossen.
 • Uw computer softwarematig upgraden
 • Ook Uw computer schoonmaken
 • Uw netwerk herstellen of aanpassingen hieraan maken
 • Randapparatuur zoals printers installeren of herstellen.
 • en nog veel meer..

Software

PC Checkpunt is op de hoogte van alle courante softwarepakketten. Voor softwareproblemen kan u dus zeker en vast bij ons terecht. Ook voor opleiding of vragen omtrent het gebruik van software bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor de nodige opleiding of uitleg zodat u zo spoedig & efficiënt mogelijk kan verder werken.

Hardware / Computer reparatie leiden

Wij zorgen voor de nodige herstelling indien uw computer of notebook te maken krijgt met hardware problemen. Voor een geheugenuitbreiding, vervanging van harde schijf, installatie van een uitbreidingskaart of aanpassen van uw huidige computer configuratie kan u natuurlijk bij ons terecht.

Heeft u een defecte harde schijf en wenst u deze te laten vervangen mét behoud van uw data ( indien mogelijk ! ) dan doen wij het nodige. We zorgen voor een snelle en correcte herstelling zodat uw ongemak minimaal beperkt blijft.

Netwerken / Computer reparatie leiden

Wenst u een aanpassing van uw bestaand netwerk ? Heeft u een defecte modem / router of switch ontdekt of een algemene storing in uw netwerk ? Wenst u de bekabeling van uw netwerk aan te passen naar de huidige standaard ? Had u graag wat hulp bij de installatie van een KPN/ ADSL verbinding of wenst u uw huidige netwerk om te zetten naar een draadloos ( WIFI ) netwerk ? Wij helpen u graag.

Randapparatuur

Heeft u problemen met het afdrukken van uw documenten ? Krijgt u die nieuwe printer onmogelijk aan de praat ? Wenst u hulp bij het installeren van een nieuwe webcam of geluidskaart ? Neem even contact op met ons en we zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met uw nieuwe toestellen.

Beveiliging

Bent u niet zeker van de beveiliging van uw netwerk ? Had u graag uw draadloos netwerk beveiligd tegen ongewenste surfers ? Had u graag een analyse omtrent de beveiliging van uw bankzaken ? Wij zorgen voor een beveiligings-analyse, stellen u de correcte maatregelen voor en implementeren deze na overleg met de klant.

Virussen / Computer reparatie leiden

Professionele hulp nodig bij het verwijderen van virussen en spyware? PC Checkpunt herstelt de vrede tussen u en uw computer! Dagelijks voeren wij tal van interventies uit, denk maar aan:

 • het verwijderen van allerhande virussen, wormen en Trojaanse paarden
 • installeren goede antivirus programma’s
 • het maken van data-backups om uw gegevens in veiligheid te brengen… Wat ook uw computerprobleem is, PC Checkpunt lost het voor u op.

E-mail

Uw e-mail werkt niet meer? Voor de meest voorkomende herstellingen hanteren we vaste prijzen. Moeilijkheden om te bepalen wat het probleem met je e-mail juist is? Geen probleem, contacteer ons via telefoon of via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U weet dan direct welke interventie we zouden voorstellen en wat de kosten zouden zijn.

Neem contact op met ons om een afspraak te maken: bel 071 – 80 80 157, ook kunt u een email sturen naar info@pc-checkpunt.nl , of gebruik ons contact formulier.

Dan zorgen wij ervoor dat het probleem snel opgelost wordt !

Alle Merken Reparatie & Diensten

Het leven zonder onze apple, pc’s, laptops en telefonie is gewoon onvoorstelbaar! Dus als u het lastig vind om het zelf te repareren en u vraagt zich af, wie zal mijn pc direct repareren. Onze gecertificeerde experts zullen ze allemaal oplossen. Van computer reparatie diensten, laptop reparatie diensten, apple reparatie diensten,  naar telefoon reparatie diensten. Onze expert zal alle zorgen opsporen en alles bereiken van software installatie tot moederbord reparatie.
// onze prestaties van het afgelopen jaar

Wij doen niets anders dan problemen oplossen

Klanttevredenheid 96%
Apple hulpaanvragen 57%
Windows hulpaanvragen 33%
Aanvragen op afstand 71%