// DIENSTEN

Computers, apples & laptops

De aankoop van een nieuwe computer of laptop is niet meer zo eenvoudig. Er bestaan tal van merken en mogelijke configuraties zodat het moeilijk wordt om door het bos de bomen nog te zien. Aangezien PC Checkpunt zelf geen toestellen verkoopt, kunnen wij u onafhankelijk bijstaan bij de aankoop van een nieuw toestel.

Randapparatuur heeft je computer nodig

We maken hiervoor samen met u een afspraak en gaan na wat uw noden en behoeften zijn. Met deze informatie kunnen we bekijken wat voor u de meest geschikte configuratie is. Indien gewenst nemen we samen contact op met een mogelijke verkoper en analyseren de offerte.

Het is immers belangrijk dat uw nieuwe toestel doet wat u ervan verwacht, en bijgevolg ook de juiste capaciteit heeft om die taken te kunnen vervullen.

// COMPUTER APK

Tijdelijke aanbieding voor € 39,-

Randapparatuur /

Hoe zit een computer APK in elkaar?

 1: Wij maken de computer of laptop van – binnenkant stofvrij. Stof is een sluipmoordenaar van uw computer of laptop omdat zich voornamelijk ophoopt rond de ventilatoren. Dit komt niet ten goede van de koeling van de computer’s of laptop.

 2: Ook wij verwijderen virussen van de computers of laptop. Wanneer wij uw systeem opschonen, gaan we altijd op zoek naar de oorzaak van het probleem. Daarbij geven wij ook advies en tips om een geïnfecteerde computer in de toekomst te voorkomen.

 3: Wij scannen uw besturingssysteem op beschadigingen in Windows-systeembestanden opzoeken en herstellen de beschadigde bestanden.

 4:- De harde schijf wordt gescand op slechte sectoren en die worden vervolgens meteen hersteld.

 5:- Ook wij optimaliseren het opstartproces door de uitschakeling van een aantal onnodige programma’s. Het optimaliseren van het opstartproces versnelt het opstarten en bespaart systeembronnen.

 6:- Het besturingssysteem wordt tot de laatste windows versie geupdate.

Stap 7:- Wij maken de buitenkant van de computerkast of laptopkast met een speciaal hygiënische reinigingsmiddel schoon.

// HERSTELCENTER

Smartphones, appels, laptops en computers

Heeft een virus je Acer-laptop in zijn macht? Heeft je Iphone-smartphone een gebroken scherm? Werkt je iMac-computer steeds trager? Duiken er wel vaker problemen op met je Destkop computer die leiden tot een crash? Verschijnen er vreemde strepen op het beeldscherm van je Asus-pc? Moet de batterij van je Samsung-smartphone vervangen worden? Of heb je water gemorst op je toetsenbord? Bij PC Checkpunt kan je terecht met élk probleem met élk IT-toestel.

Hoe wilt u verder gaan?
Voeg nog een repair toe

Of

* U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

Winkelwagen
0