// DIENSTEN

PC, Laptop, iMac of MacBook Pc opschonen leiden

Merkt u dat uw computer steeds langzamer wordt of heeft u vaak last van spam? U wilt juist een snelle pc waar zo min mogelijk overbodige en ongewenste programma’s op staan. Onze monteurs helpen u daarom graag bij uw pc opschonen.

Samen met u zal de monteur uw pc opschonen. Dit doet diegene altijd op een rustige manier. Eerst bepaalt de monteur wat de reden is van de trage pc. Vervolgens probeert hij of zij de problemen zo goed mogelijk te verhelpen.

Stap voor stap neemt de monteur het proces van de pc opschonen met u door. Aan het einde van de afspraak is dan niet alleen uw pc weer helemaal snel en up-to-date, ook weet u in het vervolg hoe u zelf bepaalde computerproblemen oplost.

Oorzaken van een trage pc / Pc opschonen leiden

Veelvuldig computergebruik laat veel sporen achter. Deze sporen ziet u vaak niet, maar zorgen wel voor een langzame computer. Dit zijn bijvoorbeeld een groot aantal downloads en ongewiste tijdelijke bestanden. Het is ook mogelijk dat er ongebruikte programma’s en bestanden op uw pc staan

Bij het verwijderen van programma’s van uw pc, kan er data achterblijven. Deze data neemt veel ruimte in, waardoor uw pc opschonen nodig is. Ook een virus of ongeïnstalleerde updates kunnen de oorzaak zijn van een langzame pc. Onze monteurs helpen u uw computer sneller te maken.

Werkzaamheden tijdens het opschonen

Onze ICT specialist zal o.a. de volgende punten doorlopen:

// AANBIEDING

COMPUTER APK SERVICE

Door de APK is uw computer weer up-to-date en werkt hij weer sneller dan voorheen!

De APK kan bij u op locatie worden uitgevoerd of maak gebruik van onze GRATIS haal- en brengservice.