// DIENSTEN

Computers Beveiliging Leiden & netwerken

In onze huidige maatschappij is de beveiliging en afscherming van belangrijke data een cruciaal gegeven. Door de opkomst van online bankieren & draadloze netwerken, is ook het aantal computerinbraken en fraudezaken constant gestegen. Ervaring leert ons, dat één van de belangrijkste oorzaken de minimale beveiliging van computersystemen en netwerken is. Enkele softwarematige ingrepen in uw computer beveiliging leiden & -netwerk kunnen het echter al een heel stuk lastiger maken voor potentiële inbrekers.

PC Beveiliging Leiden – Betaalbaar voor iedereen! Wij helpen je in Leiden!

PC Checkpunt zorgt voor een grondige analyse van uw computersystemen en -netwerk, en stelt u vervolgens een beknopt beveiligingsrapport voor. Samen met de klant overlopen we dit rapport en welke maatregelen kunnen genomen worden om die beveiligingslekken te dichten en uw systeem beter te beschermen tegen mogelijke inbraak. We bekijken ook samen hoe we uw netwerk kunnen beveiligen tegen ongewenste “surfers” en hoe we deze maatregelen het best kunnen implementeren.

Na de analyse van het rapport installeren we, na onderling akkoord, de nodige veiligheidsmaatregelen en doen we een laatste test om te zien of alle gaten dicht zijn. Over virussen, trojans, spyware & rootkits…

Veilig internetten: KPN beveiligt jouw internetverbinding

Virussen zijn zoals in het echte leven ongewenste ziektemakers. Meestal vermomd als onschuldige programma’s, gaan ze na installatie tekeer op uw pc. Merkbaar of helemaal niet. Er bestaan computervirussen in allerlei maten en gewichten, het ene virus zorgt voor enorme schade in uw bestandssysteem, het andere virus is enkel bedoeld om zoveel mogelijk persoonlijke informatie door te sturen naar de virusmaker. Kortom, een pest voor zowel uzelf als uw toestel.

Het gebruik van een antivirusprogramma én het up-to-date houden ervan is dan ook uiterst belangrijk.

Computer defect en / of softwareprobleem in Leiden?

Spyware is een algemene benaming voor programma’s die vooral tot doel hebben uw surfgedrag te analyseren, en op basis hiervan u directe reclame te sturen. Meestal gaat het hier om stukjes software, die op de achtergrond meedraaien zonder dat u er erg in heeft.

Waarom is beveiliging van Computer Systems belangrijk

Phishing is een relatief “nieuw” begrip in de computerwereld, maar daarom niet minder gevaarlijk. Door gebruikers misleidende informatie te verstrekken, proberen deze uw gebruikersnaam & wachtwoord voor een bepaalde website te bemachtigen. Het is dus uiterst belangrijk om steeds te controleren of u werkelijk op de “originele” website bent, alvorens uw gegevens te verzenden. Meestal volstaat het om een simpele blik te werpen op de URL van de website die u bezoekt, om al te weten of u het slachtoffer kan worden van een phishing aanval.

PC Checkpunt heeft ervaring met deze problemen en staat u bijgevolg graag bij in het opsporen, verwijderen & beveiligen van uw computer & netwerk.

Direct naar

Waarom wij?