// DIENSTEN

Systeemonderhoud De systeembeheerder met ervaring:

PC Checkpunt is dé systeembeheerder van Leiden, Den Haag, Amsterdam en omgeving. Onze systeembeheerders hebben ruime ervaring op het gebied van Microsoft (server) en Apple hard- en software producten. Wij zullen zoveel mogelijk proberen om uw vragen en problemen remote (op afstand) op te lossen. Dit scheelt u voorrijkosten en wij kunnen het probleem direct voor u oplossen. Kan het probleem niet remote worden opgelost, dan komt onze systeembeheerder bij u op locatie. Indien u dit wenst, kan dit ook in alle gevallen gebeuren.

Systeemonderhoudscontract

Bij PC Checkpunt is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor profiteert u van een zeer scherp uurtarief, geen voorrijkosten en de expertise van onze systeembeheerders. Door het afsluiten van een onderhoudscontract wordt uw omgeving periodiek in de gaten gehouden. Hierdoor kunnen veel problemen al in een vroeg stadium worden gesignaleerd en opgelost. Zo voorkomt u dat uw systemen uitvallen en u niet verder kunt werken.

systeembeheer:

Vrijblijvend gesprek voor systeembeheer?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten en mogelijkheden bij PC Checkpunt, neemt u dan contact met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 071 – 80 80 157.