Over PC Checkpunt

Wie is PC Checkpunt?

PC Checkpunt is gespecialiseerd in computerhulp aan huis en reparatie. Onder andere van smartphones, computers, laptops en game consoles van alle bekende merken. Ons jonge en dynamische bedrijf heeft vestigingen in Leiden, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

 

Reparatie

PC Checkpunt verzorgt snelle en voordelige reparaties van hoge kwaliteit. Wij werken met originele onderdelen en voorzien onze klanten altijd van een hoogwaardige service. Dat zie je terug in onze tarieven en dienstverlening, maar ook in onze vakkundige reparaties.

 

Computer hulp

PC Checkpunt werkt met een ervaren en deskundig team. Daardoor kunnen wij hulp bieden bij diverse computer problemen. Zoals netwerk- en systeembeheer, software updates en beveiligingen. Daarnaast bieden we ook Direct PC Hulp. Je ontvangt de hulp die je nodig hebt aan huis, op kantoor op op afstand. Ons ervaren team staat altijd voor je klaar.

 

Smartphone reparatie online door PC Checkpunt

PC Checkpunt repareert alle merken en modellen smartphones. Van Samsung en Apple tot aan Huawei, LG en Sony. Ook voor andere merken kun je voor reparatie bij ons terecht. Een smartphone reparatie aanvragen kan online. Wij maken het onze klanten graag eenvoudig. Daarnaast biedt PC Checkpunt zelfs een 24 uurs service voor snelle reparaties.

 

Heb je vragen over onze reparaties of computer hulp?

Heb je vragen voor ons team? Aarzel dan niet om ze te stellen. Natuurlijk kun je via onze webshop ook gelijk een afspraak maken voor reparatie of computer hulp.

Waarom kiezen voor PC Checkpunt?

NO CURE =
NO PAY

HOOGWAARDIGE REPARATIES

MINIMAAL 6 MAANDEN GARANTIE

SmartFix010 Team

Ilyad

LEVEL 3 MOEDERBORD REPARATEUR

Josje

STORE MANAGER

Julien

LEVEL 2 REPARATEUR

Jij?

SOLLICITEREN

Solliciteren

Heb je passie voor het repareren van Apple producten en wil je aan de slag bij een snel groeiende bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken. Ga naar onze vacatures pagina en laat het ons weten.