Update naar Windows 11? Bij ons of aan huis.

De update naar Windows 11 is beschikbaar. Een versie met nog meer handige en praktische functies. Heb je een Windows desktop en wil je deze graag updaten? Dit laat je met een gerust hart over aan PC Checkpunt. Daarvoor hoef jij de deur niet uit. Een update naar Windows 11 voeren we namelijk uit aan huis. Kom je liever langs in één van onze winkels? PC Checkpunt heeft filialen in onder andere Leiden, Den Haag, Rotterdam én Amsterdam.

Computer aan huis laten updaten naar Windows 11

Bij PC Checkpunt snappen we als geen ander dat jij de deur liever niet uit wilt. Toch wil je jouw desktop laten updaten naar de nieuwe versie van Windows. Onze experts komen daarvoor graag bij je aan huis. Wij zorgen voor een snelle en professionele update naar Windows 11. Een afspraak maken doe je snel een eenvoudig via het online formulier. Jouw computer wordt geüpdatet op een dag en tijdstip wanneer jou dat uitkomt. Makkelijk!

Is een update naar de nieuwste Windows versie noodzakelijk?

Elke computer of desktop moet af en toe worden geüpdatet. De update kun je zelf installeren, maar ook overlaten aan een specialist. Zo weet je namelijk zeker dat de update correct wordt geïnstalleerd. Ook voorkom je onverwachte problemen die de prestaties van jouw computer kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld omdat de update niet goed is uitgevoerd.

Een update naar Windows 11 is nodig als je ook over een paar jaar nog gebruik wilt kunnen maken van het besturingssysteem. Na 2025 wordt Windows 10 namelijk niet meer ondersteund. Wil je dit het liefst voorkomen? Laat de Windows 11 update dan aan huis installeren. De ervaren computerexperts van PC Checkpunt doen dit graag voor je.

Nieuwe en praktische Windows 11 functies

Is jouw desktop al voorzien van het Windows 10 besturingssysteem? Dan zul je deze nieuwe update zeker gaan omarmen. Het design en de vormgeving zijn in een nieuw jasje gestoken. De Windows 11 update voorziet ook het instellingenmenu van een nieuwe look. Deze is meer overzichtelijk en toegankelijk geworden. Daarnaast heb je na de update ook de mogelijkheid om in meerdere programmavensters naast elkaar te werken. Ook de app store is flink uitgebreid. Je ziet naast Microsoft apps nu ook applicaties van onder andere Amazon en Epic Games. De update naar Windows 11 wordt ook voorzien van Auto HDR en een Xbox functie. Windows 11 is dus ook een perfecte update voor game liefhebbers.

Afspraak maken voor een update naar Windows 11

Bij PC Checkpunt maken we het je graag gemakkelijk. Een professionele update naar Windows 11 kun je in één van onze winkels laten uitvoeren, of lekker eenvoudig aan huis. PC Checkpunt heeft meerdere fysieke winkels. In Den Haag en Leiden, maar ook in Amsterdam en Rotterdam. Wil je jouw computer liever aan huis laten updaten naar Windows 11? Maak dan vandaag nog een afspraak. Dat kan telefonisch, maar natuurlijk ook via ons online afspraakformulier. Wij bevestigen de afspraak op de door jouw gewenste dag en tijdstip al binnen 60 minuten. We verzekeren je van een vakkundige Windows 11 update.