// DIENSTEN

Pickup- en Return Service

Uw computer, laptop, apple of telefoon is kapot en u bent niet in de gelegenheid om hem weg te brengen voor reparatie. Gelukkig kunt u gebruik maken van de Pick-up & Return service van PC Checkpunt. Onze eigen koerier haalt uw computer of laptop bij u op en brengt deze gerepareerd binnen 48 uur weer terug. Dit scheelt u tijd en reiskosten. Deze service is in overleg 7 dagen per week van 8:00 tot 20:00 uur mogelijk.

Pick en return service leiden

Bij Pick up & Return-service wordt uw apparaat losgekoppeld door de monteur en naar de werkplaats gebracht. Wanneer uw reparatie uitgevoerd is wordt uw apparaat weer terug gebracht en wordt deze ook weer aangesloten. Tevens testen wij voor uw de internetverbinding en een eventueel printer of andere randapparatuur.

Pick en return service leiden Blij gemaakt

De Pickup en return service is in de Regio Leiden geheel gratis! Voor de Regio Den haag, Rotterdam en Amsterdam hanteren wij € 20,- voor deze service dit is voor zowel het ophalen en terug brengen van uw apparaat.

Afspraken voor deze service kunnen alleen telefonisch gemaakt worden. U kunt ons bereiken op 071-8080157.

Waarom wij?

// HERSTELCENTER

Smartphones, appels, laptops en computers

Heeft een virus je Acer-laptop in zijn macht? Heeft je Iphone-smartphone een gebroken scherm? Werkt je iMac-computer steeds trager? Duiken er wel vaker problemen op met je Destkop computer die leiden tot een crash? Verschijnen er vreemde strepen op het beeldscherm van je Asus-pc? Moet de batterij van je Samsung-smartphone vervangen worden? Of heb je water gemorst op je toetsenbord? Bij PC Checkpunt kan je terecht met élk probleem met élk IT-toestel.