// Computer Reparatie

Computer reparatie

U heeft een computerprobleem dat niet opgelost geraakt? Wij willen jouw computerprobleem zo snel mogelijk oplossen, hiervoor komen we aan huis of bedrijf, voor een kleine en democratische prijs! Wij helpen u met elk pc probleem.

Randapparatuur

Heeft u problemen met het afdrukken van uw documenten? Krijgt u die nieuwe printer onmogelijk aan de praat? Wenst u hulp bij het installeren van een nieuwe webcam of geluidskaart ? Neem even contact op met ons en we zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met uw nieuwe toestellen.

Beveiliging

Bent u niet zeker van de beveiliging van uw netwerk ? Had u graag uw draadloos netwerk beveiligd tegen ongewenste surfers ? Had u graag een analyse omtrent de beveiliging van uw bankzaken ? Wij zorgen voor een beveiligingsanalyse, stellen u de correcte maatregelen voor en implementeren deze na overleg met de klant.

Computer reparatie Leiden

Professionele hulp nodig bij het verwijderen van virussen en spyware? PC Checkpunt herstelt de vrede tussen u en uw computer! Dagelijks voeren wij tal van interventies uit, denk maar aan:

  • het verwijderen van allerhande virussen, wormen en Trojaanse paarden
  • installeren goede antivirus programma’s
  • het maken van data-backups om uw gegevens in veiligheid te brengen… Wat ook uw computerprobleem is, PC Checkpunt lost het voor u op.

E-mail

Uw e-mail werkt niet meer? Voor de meest voorkomende herstellingen hanteren we vaste prijzen. Moeilijkheden om te bepalen wat het probleem met je e-mail juist is? Geen probleem, contacteer ons via telefoon of via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U weet dan direct welke interventie we zouden voorstellen en wat de kosten zouden zijn.
Neem contact op met ons om een afspraak te maken: bel 071 – 80 80 157, ook kunt u een email sturen naar info@pc-checkpunt.nl of gebruik ons contact formulier.

Dan zorgen wij ervoor dat het probleem snel opgelost wordt!