// Diensten

Smartphone laten repareren

Professionele smartphone reparatie bij PC Checkpunt in Leiden.
Heeft u schade aan uw smartphone? Wij weten als geen ander hoe vervelend dat is. Al jaren herstellen wij diverse onderdelen van alle soorten smartphones. Wij werken enkel en alleen met originele onderdelen en in de meeste gevallen kunnen wij uw smartphone repareren terwijl u staat te wachten.

Smartphone reparatie leiden van de hoogste kwaliteit


Bij ons is kwaliteit erg belangrijk. U wordt geholpen door een ervaren hersteller die werkt met moderne apparatuur om uw smartphone reparatie optimaal uit te voeren. Om de kwaliteit van de reparatie te waarborgen, werken wij het liefst met originele onderdelen van aanbieders waaronder Apple, Samsung en Huawei. Bespaart u liever kosten? Dan is het ook mogelijk om genoegen te nemen met goedkopere, kwalitatief goede onderdelen. Let wel op: Wie bespaart op zijn reparatie komt op de lange termijn vaak duurder uit.

12 maanden garantie op uw reparatie


Bijna alle klanten hebben maanden of zelf jaren na de herstelling een goed werkende smartphone. Het is ook niet voor niets dat klanten een gemiddelde beoordeling geven van 4,7. Ondanks het hoge aantal tevreden klanten kan er helaas toch altijd iets mis gaan. Om die reden ontvangt u 12 maanden garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

Uw Smartphone reparatie leiden herstellen terwijl u wacht

Men verwacht tegenwoordig dat iedereen goed bereikbaar is en een kapotte smartphone kan daarom erg vervelend zijn. Bovendien is het herstellen van uw smartphone waarschijnlijk niet uw meest favoriete bezigheid en daarom wilt u hier zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Kortom, u wilt zo snel mogelijk een werkende smartphone. Wij herstellen uw smartphone terwijl u staat te wachten. En dat onder het genot van een kopje koffie. Mocht een reparatie toch langer duren, dan kunt u in veel gevallen tijdelijk een vervangende smartphone gebruiken.

Beloftes om u gerust te stellen

Discreet: uw persoonlijke gegevens worden uiterst discreet behandeld. Uw privacy wordt altijd gerespecteerd.

Transparant: we zijn een betrouwbare partner. Werken doen we in een open werkruimte. We hebben niets voor u te verbergen. 

Ervaren: iedere medewerker heeft een passie voor reparatie en is opgeleid tot een expert in het herstellen van elektronica.

Behulpzaam: iedere medewerker heeft een passie voor reparatie en is opgeleid tot een expert in het herstellen van elektronica.

Verzorgd: een voor één zijn we perfectionist. Uw iPhone zal steeds proper afgeleverd worden alsof hij nieuw is.

 

 

 

Alle Merken Reparatie & Diensten

Het leven zonder onze apple, pc’s, laptops en telefonie is gewoon onvoorstelbaar! Dus als u het lastig vind om het zelf te repareren en u vraagt zich af, wie zal mijn pc direct repareren. Onze gecertificeerde experts zullen ze allemaal oplossen. Van computer reparatie diensten, laptop reparatie diensten, apple reparatie diensten,  naar telefoon reparatie diensten. Onze expert zal alle zorgen opsporen en alles bereiken van software installatie tot moederbord reparatie.
// onze prestaties van het afgelopen jaar

Wij doen niets anders dan problemen oplossen

Klanttevredenheid 96%
Apple hulpaanvragen 57%
Windows hulpaanvragen 33%
Aanvragen op afstand 71%