// Al ruim 12 jaar actief.
Wenst u PC-hulp 
op afstand?
Wij helpen u graag!
Regio
Leiden
Regio
Den Haag
Regio
Rotterdam
Regio
Amsterdam

PC Hulp op afstand

Computerhulp op afstand:
Ideaal voor het oplossen van kleine pc-problemen.

Voor vele computerproblemen hoef je de computer niet naar de winkel te brengen en of hoeven wij niet langs te komen. Computerhulp op afstand kan hier de oplossing zijn.

Zo wordt je computer snel hersteld, zonder dat je je moet verplaatsen.

We nemen je computer over, bekijken het probleem van op afstand, en kunnen dit probleem vaak ook op die manier oplossen.

In 3 stappen kunnen wij op afstand u ondersteunen bij uw computer problemen, hiervoor is wel een internetverbinding nodig. Mocht u geen internet verbinding hebben, bel ons zodat we een computer expert langs kunnen laten komen.

Met uw toestemming kunnen wij uw computer op afstand overnemen, u kunt dan precies op het scherm zien wat wij doen op uw PC. Na de ondersteuning kunt u de verbinding verbreken, zo kunnen wij niet meer op uw PC.

Onze computer specialisten kunnen u helpen bij de hiernaast genoemde stappen procedure. Ervaar het gemak waarmee u hulp op afstand kan krijgen voor bijna alle computer problemen.

3 Stappen - hulp op afstand
Stap 2 - Installeer het programma
Druk op uitvoeren
Stap 3 - De unieke code
Geef deze telefonisch door aan onze medewerker.

We bieden een breed
aanbod aan IT Services

Tarieven PC hulp op afstand

0
49
per minuut
  • De opstartkosten zijn € 4,-
  • Snel - u word vandaag nog geholpen
  • Eenvoudig - Hij/zij start de afspraak met u op en vertelt wat u moet doen om hem toegang te geven. U hoeft dus niets zelf uit te zoeken.
  • Kwaliteitsgarantie - Probleem niet opgelost? Dan hoeft u voor zijn/haar hulp niet te betalen. Wel zo eerlijk, toch?
// Goed om te weten

Teamviewer (Hulp Op Afstand) | Is Het Wel Veilig?

Teamviewer wordt wereldwijd gebruikt door diverse banken, grote bedrijven en regeringsinstanties juist omdat het zo uitermate veilig is. Het is als enige remote control software in bezit van een kwaliteitsmanagementsysteem overeenkomstig ISO 9001, en diverse andere veiligheidscertificeringen. Wilt u meer informatie over hoe de software Teamviewer werkt en hoe veilig het is. Dan verwijzen wij u graag naar de site van Teamviewer. De nummer 1 software voor veilige computerhulp op afstand.
lidmaatschap pc hulp
APPLE REPARATIE

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Apple reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur.

SMARTPHONE REPARATIE

Heb je een ongelukje gehad met je Smartphone en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Smartphone niet meer goed opladen? Geen nood wij van Fixen het!

LAPTOP REPARATIE

Start uw laptop niet op? Raakt hij oververhit? Wilt u uw laptop upgraden met nieuwe soft- en hardware? PC Checkpunt maakt uw laptop weer als nieuw.

NETWERKBEHEER

Uw organisatie is de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van een goed werkende IT infrastructuur. Bij welke bedrijven is dit tegenwoordig niet het geval?

COMPUTER REPARATIE

Heeft uw pc een virus? Wordt hij steeds langzamer? Is een software of hardware upgrade noodzakelijk? PC Checkpunt heeft de beste oplossingen voor uw pc.

VERKOOP EN ADVIES

Totaal ontzorgen, van verkoop tot onderhoud. Dat is de service die wij bieden. PC Checkpunt is jouw adres voor aankoop, reparatie, onderhoud of service aan je pc.

PC Hulp op afstand
Prijs minuut € 0,49 + opstartkosten € 3,95