// Diensten

Laptop laten repareren

Gaat je laptop scherm op zwart, werkt een toets op het keyboard niet meer of is de harddisk vastgelopen? Dan is dat absoluut geen reden om een nieuwe notebook aan te schaffen. Dankzij de snelle, prijsgunstige en betrouwbare reparatieservice van PC Checkpunt kan je draagbare computer nog jarenlang mee!

LAPTOPSCHERM VERVANGEN

Is het beeldscherm van je laptop gebroken of defect? Onze specialisten vervangen het graag voor je. Meld je reparatie aan en we houden je via e-mail op de hoogte. Je betaalt uiteraard niets als wij het defect niet kunnen maken.

SCHERM GEEFT GEEN LICHT

De lcd-inverter van een laptop regelt de lichtsterkte van het lcd-scherm. Wanneer deze kapot is, geeft je laptop alleen een heel donker beeld weer. Vervanging van de inverter zorgt er in dit geval voor, dat het scherm van je laptop weer 100% beeld weergeeft. De specialisten van PC Checkpunt regelen het snel, vakkundig en goedkoop.

TOETSENBORD VERVANGEN

Een defect toetsenbord hoeft niet direct het einde te betekenen van je laptop computer. Het geïntegreerde keyboard is vervangbaar, en zeker dankzij de snelle vervangingsservice van PC Checkpunt blijven de kosten hiervan binnen de perken.

Laptop reparatie VOELT WEER ALS NIEUW

Er zijn vele redenen om een origineel keyboard te vervangen. Enkele toetsen zijn defect of reageren slecht; het toetsenbord heeft een buitenlandse indeling (bv. qwertz of azerty); er is gemorst op het keyboard, zodat de toetsen vastplakken. Laat voordelig het keyboard vervangen door de experts van PC Checkpunt. Je laptop voelt daarna weer aan als nieuw!

KOELER/FAN MAAKT LAWAAI OF DOET NIETS

Je laptop maakt steeds meer lawaai en lijkt ook warmer te worden dan voorheen. Waarschijnlijk heeft de CPU koeler last van stofophoping of is er een andere vorm van slijtage of beschadiging in het spel waardoor de koelventilator langzamer draait. Laat de koelunit vervangen door PC Checkpunt en binnen enkele dagen heb je een goed gekoelde laptop weer terug.

HARDE SCHIJF VERVANGEN

Een harddisk die kapot is hoeft niet noodzakelijkerwijs het einde te betekenen van je laptop computer. Dankzij de aantrekkelijke vervangingsservice van PC Checkpunt levert de verwisseling van de harddisk geen onoverbrugbare kostenpost op en is het voor iedereen de moeite waard. Ook upgrading naar een grotere opslagcapaciteit kan een wens zijn, die uitwisseling van de harddisk noodzakelijk maakt.

Laptop reparatie / GEHEUGEN VERVANGEN

Je laptop is trager geworden, multitasking gaat niet meer lekker en het opstarten duurt erg lang. Je hebt dus meer intern geheugen nodig, maar je komt er niet uit. Besteed dit karweitje dan uit aan PC Checkpunt en binnen enkele dagen heb je jouw razendsnel geworden laptop weer terug.

DIAGNOSE VOORKOMT ZINLOZE REPARATIES 

Deskundige reparateurs van PC Checkpunt helpen u verder. Diagnose voorkomt zinloze computerreparatie.

Bij ons kunt u met ieder computer- of laptopmerk terecht. De technische dienst van PC Checkpunt kent de kwaliteiten en zwakke punten van de merken. Die deskundigheid vereenvoudigt de diagnose en reparatietijd. Echte vakmensen!

Heeft u vragen aarzel dan niet om te mailen of te bellen. Wij staan graag voor u klaar!

Voor advies of hulp neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op 071- 80 80 157.

Alle Merken Reparatie & Diensten

Het leven zonder onze apple, pc’s, laptops en telefonie is gewoon onvoorstelbaar! Dus als u het lastig vind om het zelf te repareren en u vraagt zich af, wie zal mijn pc direct repareren. Onze gecertificeerde experts zullen ze allemaal oplossen. Van computer reparatie diensten, laptop reparatie diensten, apple reparatie diensten,  naar telefoon reparatie diensten. Onze expert zal alle zorgen opsporen en alles bereiken van software installatie tot moederbord reparatie.
// onze prestaties van het afgelopen jaar

Wij doen niets anders dan problemen oplossen

Klanttevredenheid 96%
Apple hulpaanvragen 57%
Windows hulpaanvragen 33%
Aanvragen op afstand 71%