PC hulp op kantoor

Direct naar

Computerwinkel

Hoofdkantoor
    Pelmolen 3, Leiden
Regio Leiden

071-8080157

Regio Amsterdam

020-3699889

Regio Den Haag

070-7111045

Regio Rotterdam

010-6690880

PC Hulp op kantoor

Goed om te weten....

Teamviewer (Hulp Op Afstand) | Is Het Wel Veilig?

Teamviewer wordt wereldwijd gebruikt door diverse banken, grote bedrijven en regeringsinstanties juist omdat het zo uitermate veilig is. Het is als enige remote control software in bezit van een kwaliteitsmanagementsysteem overeenkomstig ISO 9001, en diverse andere veiligheidscertificeringen. Wilt u meer informatie over hoe de software Teamviewer werkt en hoe veilig het is. Dan verwijzen wij u graag naar de site van Teamviewer. De nummer 1 software voor veilige computerhulp op afstand.

 
 

Waarom kies jij voor PC Checkpunt?

Bij PC Checkpunt krijg je een persoonlijke aanpak met begeleiding en computerhulp op kantoor. Wij komen graag langs om je te helpen met welk probleem dan ook. Maar ook in onze winkel ben je meer dan welkom voor vragen, tips en advies.
Al onze Laptop's en PC’s voldoen aan de hoogste Europese normen. Ze worden continu getest en beoordeeld door onze ict specialisten. Daarom ben je altijd zeker van topkwaliteit, dat garanderen we.
Wat wil je nog meer?
De computerexperts van PC Checkpunt zijn op de hoogte van alle digitale evoluties en technologieën. Zo helpen ze je meteen aan het juiste product. Ze geven ze advies afgestemd op de nieuwste mogelijkheden en trends.

Heb je last van een trage computer? Of misschien dringend een herstelling nodig? Wij lossen al je pc-, printer- of netwerkproblemen razendsnel op. En vinden we geen oplossing? Dan volgt er ook geen factuur! Geen oplossing, geen betaling.

Alle Merken Reparatie & Diensten

Het leven zonder onze pc’s, laptops en printers is gewoon onvoorstelbaar! Dus als u het lastig vind om het zelf te repareren en u vraagt ​​zich af, wie zal mijn pc direct repareren. Onze gecertificeerde experts zullen ze allemaal oplossen. Van computer reparatie diensten, laptop reparatie diensten naar printer reparatie diensten. Onze expert zal alle zorgen opsporen en alles bereiken van software installatie tot moederbord reparatie.

Contact informatie

Hoofdkantoor
    Pelmolen 3, Leiden
Regio Leiden

071-8080157

Regio Amsterdam

020-3699889

Regio Den Haag

070-7111045

Regio Rotterdam

010-6690880

Waarom PC Check?

Vrijblijvende diagnose

24-uurs reparaties

2 jaar garantie

Privacy code

Microsoft Certificering

24/7 telefonisch bereikbaar

0631900727 (whatsapp)

Bel mij terug

Like ons op facebook!