PC Hulp op kantoor

PC Checkpunt wil alleen het beste in uw bedrijf daarom bieden wij een wijd assortiment aan diensten aan die wij in sommige gevallen in samenwerking met derde partijen tot uitvoer brengen. Hierbij staat kwaliteit boven kwantiteit en vinden wij het zeer belangrijk dat de klant tevreden is. Vooraf wordt altijd een gesprek met de klant aangegaan om de behoeftes en wensen van de klant duidelijk in kaart te brengen. Aan de hand hiervan schrijven wij afhankelijk van de opdracht een plan van aanpak of een offerte aan de hand hiervan brengen voeren wij de wijzigingen door.

Technische kennis

Voor zakelijke dienstverlening is vaak erg veel technische kennis nodig, hierom beschikt PC Checkpunt over meerdere medewerkers die allemaal gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied om u zo goed mogelijk van dienst te zijn krijgt u bij ons uw eigen contactpersoon toegewezen welke zorg draagt voor uw ICT omgeving, tevens bestaat er de mogelijkheid tot het afsluiten van servicecontracten waarbij de responstijd tot een minimum kan worden terug gedwongen.

PC Checkpunt beschikt over verscheidene HBO afgestudeerde informatica welke uw totale ICT omgeving voor u kunnen inrichten en beheren tevens randapparatuur zoals telefonie kunnen aan ons uitbesteed worden zodat u één aanspreekpunt krijgt voor al uw ICT problematiek.