Altijd een backup van uw data!

Hoe werkt het?

 1. Iedere gebruiker binnen uw bedrijf krijgt een aantal mappen waar voortaan de documenten in worden opgeslagen.
 2. Deze mappen staan fysiek op een klein kastje (Fileserver) welke wij in uw netwerk plaatsen.
 3. In dit kastje zitten twee schijven welke ervoor zorg dragen dat er direct een kopie wordt gemaakt.
 4. Wanneer er een hardeschijf kapot gaat, waarschuwt het apparaat u en staat uw data nog steeds veilig op de tweede schijf.
 5. Deze oplossing is ook nog eens uit te bereiden met onze online Backup Solution welke als groot voordeel heeft dat wij binnen 24 uur uw data aan u terug kunnen geven.

 

Waarom PC Check Back-Up Online ?

 1. Back-up: Er wordt automatisch een back-up gemaakt van de data die op de fileserver wordt opgeslagen naar een tweede schijf.
 2. Veiligheid: Bij inbraak o.i.d. heeft u de data op een veilige locatie. De fileserver wordt namelijk in de meterkast gezet (bij het modem) waardoor deze voor dieven niet toegankelijk is en de data behouden blijft.
 3. Back-up Online: Om de data nog veiliger te hebben kan er gekozen worden om ook nog een back-up naar onze servers te laten maken.
 4. Beschikbaar vanaf huis (wereldwijd): Er kan vanaf huis / een andere kantoorlocatie over internet op de fileserver worden ingelogd en er kan dus ook eventueel vanaf huis gewerkt worden. (uiteraard is dit zwaar beveiligd)
 5. Meerdere gebruikers: Er kan per gebruiker worden aangegeven tot welke mappen toegang is. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de directie meer mappen ziet dan andere gebruikers. Ook de administratie kan door een aparte gebruiker ingezien worden. Dit kan geheel naar eigen inzicht invulling krijgen.
 6. Kosten De fileserver is aanzienlijk goedkoper dan een volledige Windows server. De kosten hiervan lopen vaak in de duizenden euro’s. Tevens is een maandelijkse externe online backup niet verplicht en zit u daarbij dus niet aan maandelijkse kosten.
 7. Hersteltijd De hersteltijd bij een crash is zeeer laag, bij een online backup dient alle data soms 100den GB gedownload te worden van vaak trage service dit kan tot lange stilstand van het bedrijf lijden. Wij kunnen ook bij noodsituaties de Online backup binnen 1 dag aan u aanleveren!
 8. Gebruikersgemak Het apparaat wordt zo in uw netwerk ingesteld dat deze als een extra map wordt gezien en dus heel makkelijk te gebruiken is.

Online backup | Tarieven

Kosten zakelijk:

  Back-up online 25 GB  € 22,50
  Back-up online 50 GB  € 45,00
 Back-up online 100 GB  € 65,00


Deze prijzen zijn uitsluitend voor zakelijke klanten en exclusief btw. Verschuldigde bedragen voor abonnementen worden per 3 of 6 maanden vooraf gefactureerd.

Alle Merken

Reparatie & Diensten

Het leven zonder onze pc’s, laptops en printers is gewoon onvoorstelbaar! Dus als u het lastig vind om het zelf te repareren en u vraagt ​​zich af, wie zal mijn pc direct repareren. Onze gecertificeerde experts zullen ze allemaal oplossen. Van computer reparatie diensten, laptop reparatie diensten naar printer reparatie diensten. Onze expert zal alle zorgen opsporen en alles bereiken van software installatie tot moederbord reparatie.

Bel mij terug