Computer service aan huis

Wij helpen u aan huis binnen 24 uur.

PC Hulp in Leiden nodig? U bent opzoek naar een betrouwbaar ICT bedrijf dan bent u bij PC Checkpunt bij het juiste adres. PC Checkpunt aan huis voor al uw computer problemen wij verzorgen zowel de zakelijk als particulier markt in Leiden. Heeft u een pc of laptop reparatie nodig in Leiden bel dan ons voor een uitstekende service. Geen oplossing is geen betaling!

Onze voordelen:

 • Aanbevolen door Microsoft
 • Snel een afspraak
 • Professionele monteurs
 • Haal- en breng service
 • Afspraak is afspraak
 • Gecertificeerde monteurs
 • Geen oplossing, geen betaling

PC Hulp aan huis in Leiden en Omgeving, onze monteurs zijn gecertificeerde ICT specialisten! Wij helpen u graag met al uw computerproblemen.

PC Checkpunt adviseert, repareert en onderhoudt PC / Laptop apparatuur op het gebied van hard- en software, waarin het creëren van waarde voor klanten centraal staat door middel van het bieden van kwalitatief hoogwaardige producten en technische kennis. Of je PC / Laptop nu een hardware-probleem of display-probleem heeft, gevallen is, een nieuw scherm nodig heeft of domweg niet meer opstart: vertrouw er op dat ik het probleem op kan lossen.

Het probleem juist oplossen, bespaart je in de toekomst veel tijd, geld en vooral ergernis. Wij analyseren en verhelpen uw probleem tegen een zeer vriendelijke prijs. Ook staan wij altijd voor u klaar om samen met u op zoek te gaan naar een nieuwe computer die perfect bij u past.

Snelle Service

Wij hebben goede kennis van alle PC / Laptops ooit gemaakt. Reparaties vinden snel en gedegen plaats. Gereed in dagen, en niet in weken zoals je gewend bent van de meeste Computer winkels.

Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om nieuwe apparatuur thuis of op kantoor gebruiksklaar op te leveren.

Online hulp op afstand

Veel computer problemen zijn binnen een half uur opgelost, daarvoor is hulp op afstand een perfecte methode. Wij realiseren dan een verbinding en kunnen dan op uw scherm meekijken en indien nodig uw toetsenbord en muis overnemen. Omdat deze methode vooral voor “kleinere” problemen gebruikt wordt betaalt u per kwartier.

Avonduren of in het weekend

Deze werkzaamheden kunnen eventueel uitgevoerd worden in de avonduren en in het weekend zodat, uw werkzaamheden tijdens kantooruren er niet onder lijden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Wij komen deze graag bij u thuis of op kantoor doornemen.

Kunnen wij uw probleem niet vinden? Dan hoeft u ook niets te betalen. en  geven wij natuurlijk advies waar u dan wel terecht kunt om uw probleem opgelost te krijgen.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent! 7 dagen per week bereikbaar, 6 dagen per week geopend, Wij helpen u graag!

Mcafee | Antivirus En Of Internet Sercurity Nodig? 40% Korting!

Bescherming tegen virussen en malware

 • Blokkeren van spam en gevaarlijke e-mails
 • Bescherm uw gezin
 • Uw persoonlijke gegevens beschermen
 • Roep hackers een halt toe