Bij ons kunt u terrecht voor o.a:

Een computervirus is een computerprogramma dat zich in een bestand kan nestelen, bijvoorbeeld in bestanden van een besturingssysteem. Het virus kopieert zich naar andere programma’s en maakt van binnenuit de computer of software kapot.

Merkt u dat uw computer steeds langzamer wordt of heeft u vaak last van spam? U wilt juist een snelle pc waar zo min mogelijk overbodige en ongewenste programma’s op staan. Onze monteurs helpen u daarom graag bij uw pc opschonen.

Samen met de klant overlopen we een systeem beveiliging check en kijk daarna welke maatregelen er genomen kunnen worden om de beveiligingslekken te dichten en uw systeem beter te beschermen tegen mogelijke inbraak.

Heeft u meerdere computers thuis maar heeft u problemen om de bestanden gedeeld te krijgen? Wilt u een printer vanaf meerdere computers kunnen gebruiken? Of kunt u het internet niet (meer) op?

Heeft u een nieuwe PC of Mac gekocht en u wilt al uw oude data overzetten naar uw nieuwe aanwinst? Wij zorgen ervoor dat u al uw gegevens op uw nieuwe computer kunt blijven gebruiken.

Om geld te besparen besluiten veel mensen om zelf hun PC samen te stellen, want op deze manier kunt u zelf de componenten bepalen zonder dat u afhankelijke bent van één bepaalde leverancier. Wij verkopen nieuwe PC’s en Laptops in onze winkel.

In méér dan 80% van de interventies is software de oorzaak van een computerprobleem. Echter, af en toe is ook een hardware matig defect de boosdoener in uw systeem. PC Checkpunt heeft de nodige kennis én ervaring om hardware herstellingen aan computers uit te voeren.

Gaat je laptop scherm op zwart, werkt een toets op het keyboard niet meer of is de harddisk vastgelopen? Dan is dat absoluut geen reden om een nieuwe notebook aan te schaffen. Dankzij de snelle, prijsgunstige en betrouwbare reparatieservice van PC Checkpunt kan je draagbare computer nog jarenlang mee!

LAPTOPSCHERM VERVANGEN

Is het beeldscherm van je laptop gebroken of defect? Onze specialisten vervangen het graag voor je. Meld je reparatie aan en we houden je via e-mail op de hoogte. Je betaalt uiteraard niets als wij het defect niet kunnen maken.

SCHERM GEEFT GEEN LICHT

De lcd-inverter van een laptop regelt de lichtsterkte van het lcd-scherm. Wanneer deze kapot is, geeft je laptop alleen een heel donker beeld weer. Vervanging van de inverter zorgt er in dit geval voor, dat het scherm van je laptop weer 100% beeld weergeeft. De specialisten van PC Checkpunt regelen het snel, vakkundig en goedkoop.

TOETSENBORD VERVANGEN

Een defect toetsenbord hoeft niet direct het einde te betekenen van je laptop computer. Het geïntegreerde keyboard is vervangbaar, en zeker dankzij de snelle vervangingsservice van PC Checkpunt blijven de kosten hiervan binnen de perken.

LAPTOP VOELT WEER ALS NIEUW

Er zijn vele redenen om een origineel keyboard te vervangen. Enkele toetsen zijn defect of reageren slecht; het toetsenbord heeft een buitenlandse indeling (bv. qwertz of azerty); er is gemorst op het keyboard, zodat de toetsen vastplakken. Laat voordelig het keyboard vervangen door de experts van PC Checkpunt. Je laptop voelt daarna weer aan als nieuw!

KOELER/FAN MAAKT LAWAAI OF DOET NIETS

Je laptop maakt steeds meer lawaai en lijkt ook warmer te worden dan voorheen. Waarschijnlijk heeft de CPU koeler last van stofophoping of is er een andere vorm van slijtage of beschadiging in het spel waardoor de koelventilator langzamer draait. Laat de koelunit vervangen door PC Checkpunt en binnen enkele dagen heb je een goed gekoelde laptop weer terug.

HARDE SCHIJF VERVANGEN

Een harddisk die kapot is hoeft niet noodzakelijkerwijs het einde te betekenen van je laptop computer. Dankzij de aantrekkelijke vervangingsservice van PC Checkpunt levert de verwisseling van de harddisk geen onoverbrugbare kostenpost op en is het voor iedereen de moeite waard. Ook upgrading naar een grotere opslagcapaciteit kan een wens zijn, die uitwisseling van de harddisk noodzakelijk maakt.

LAPTOP GEHEUGEN VERVANGEN

Je laptop is trager geworden, multitasking gaat niet meer lekker en het opstarten duurt erg lang. Je hebt dus meer intern geheugen nodig, maar je komt er niet uit. Besteed dit karweitje dan uit aan PC Checkpunt en binnen enkele dagen heb je jouw razendsnel geworden laptop weer terug.

Voor advies of hulp neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op 071- 80 80 157.

Diagnose Voorkomt Zinloze Computerreparatie

Deskundige reparateurs van PC Checkpunt helpen u verder. Diagnose voorkomt zinloze computerreparatie.

Bij ons kunt u met ieder computer- of laptopmerk terecht. De technische dienst van PC Checkpunt kent de kwaliteiten en zwakke punten van de merken. Die deskundigheid vereenvoudigt de diagnose en reparatietijd. Echte vakmensen!

Heeft u vragen aarzel dan niet om te mailen of te bellen. Wij staan graag voor u klaar!

Alle Merken

Reparatie & Diensten

Het leven zonder onze pc’s, laptops en printers is gewoon onvoorstelbaar! Dus als u het lastig vind om het zelf te repareren en u vraagt ​​zich af, wie zal mijn pc direct repareren. Onze gecertificeerde experts zullen ze allemaal oplossen. Van computer reparatie diensten, laptop reparatie diensten naar printer reparatie diensten. Onze expert zal alle zorgen opsporen en alles bereiken van software installatie tot moederbord reparatie.

Bel mij terug