Bij ons kunt u terrecht voor o.a:

Een computervirus is een computerprogramma dat zich in een bestand kan nestelen, bijvoorbeeld in bestanden van een besturingssysteem. Het virus kopieert zich naar andere programma’s en maakt van binnenuit de computer of software kapot.

Merkt u dat uw computer steeds langzamer wordt of heeft u vaak last van spam? U wilt juist een snelle pc waar zo min mogelijk overbodige en ongewenste programma’s op staan. Onze monteurs helpen u daarom graag bij uw pc opschonen.

Samen met de klant overlopen we een systeem beveiliging check en kijk daarna welke maatregelen er genomen kunnen worden om de beveiligingslekken te dichten en uw systeem beter te beschermen tegen mogelijke inbraak.

Heeft u meerdere computers thuis maar heeft u problemen om de bestanden gedeeld te krijgen? Wilt u een printer vanaf meerdere computers kunnen gebruiken? Of kunt u het internet niet (meer) op?

Heeft u een nieuwe PC of Mac gekocht en u wilt al uw oude data overzetten naar uw nieuwe aanwinst? Wij zorgen ervoor dat u al uw gegevens op uw nieuwe computer kunt blijven gebruiken.

Om geld te besparen besluiten veel mensen om zelf hun PC samen te stellen, want op deze manier kunt u zelf de componenten bepalen zonder dat u afhankelijke bent van één bepaalde leverancier. Wij verkopen nieuwe PC’s en Laptops in onze winkel.

In méér dan 80% van de interventies is software de oorzaak van een computerprobleem. Echter, af en toe is ook een hardware matig defect de boosdoener in uw systeem. PC Checkpunt heeft de nodige kennis én ervaring om hardware herstellingen aan computers uit te voeren.

U heeft een computerprobleem dat niet opgelost geraakt?, last van virussen, spyware of andere ongewenste meldingen? Wij willen jouw computerprobleem zo snel mogelijk oplossen, hiervoor komen we aan huis of bedrijf, voor een kleine en democratische prijs !

Wij helpen u met elk pc probleem, zowel hardware- als softwarematig, zijn er onderdelen stuk? dan kunnen wij deze vervangen. Zoekt u een specifieke software? dan kunnen wij deze installeren.

Heeft u nood aan een computerreparatie, computerhulp en computeronderhoud aan huis.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

 • Virus verwijderen.
 • Verloren documenten herstellen.
 • Foutmeldingen oplossen.
 • Uw computer softwarematig upgraden
 • Uw computer schoonmaken
 • Uw netwerk herstellen of aanpassingen hieraan maken
 • Randapparatuur zoals printers installeren of herstellen.
 • en nog veel meer..

 

Software

PC Checkpunt is op de hoogte van alle courante softwarepakketten. Voor softwareproblemen kan u dus zeker en vast bij ons terecht. Ook voor opleiding of vragen omtrent het gebruik van software bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor de nodige opleiding of uitleg zodat u zo spoedig & efficiënt mogelijk kan verder werken.

Hardware

Wij zorgen voor de nodige herstelling indien uw computer of notebook te maken krijgt met hardware problemen. Voor een geheugenuitbreiding, vervanging van harde schijf, installatie van een uitbreidingskaart of aanpassen van uw huidige computer configuratie kan u natuurlijk bij ons terecht.

Heeft u een defecte harde schijf en wenst u deze te laten vervangen mét behoud van uw data ( indien mogelijk ! ) dan doen wij het nodige. We zorgen voor een snelle en correcte herstelling zodat uw ongemak minimaal beperkt blijft.

Netwerken

Wenst u een aanpassing van uw bestaand netwerk ? Heeft u een defecte modem / router of switch ontdekt of een algemene storing in uw netwerk ? Wenst u de bekabeling van uw netwerk aan te passen naar de huidige standaard ? Had u graag wat hulp bij de installatie van een KPN/ ADSL verbinding of wenst u uw huidige netwerk om te zetten naar een draadloos ( WIFI ) netwerk ? Wij helpen u graag.

Randapparatuur

Heeft u problemen met het afdrukken van uw documenten ? Krijgt u die nieuwe printer onmogelijk aan de praat ? Wenst u hulp bij het installeren van een nieuwe webcam of geluidskaart ? Neem even contact op met ons en we zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met uw nieuwe toestellen.

Beveiliging

Bent u niet zeker van de beveiliging van uw netwerk ? Had u graag uw draadloos netwerk beveiligd tegen ongewenste surfers ? Had u graag een analyse omtrent de beveiliging van uw bankzaken ? Wij zorgen voor een beveiligings-analyse, stellen u de correcte maatregelen voor en implementeren deze na overleg met de klant.

Virussen

Professionele hulp nodig bij het verwijderen van virussen en spyware? PC Checkpunt herstelt de vrede tussen u en uw computer! Dagelijks voeren wij tal van interventies uit, denk maar aan:

 • het verwijderen van allerhande virussen, wormen en Trojaanse paarden
 • installeren goede antivirus programma’s
 • het maken van data-backups om uw gegevens in veiligheid te brengen… Wat ook uw computerprobleem is, PC Checkpunt lost het voor u op.

E-mail

Uw e-mail werkt niet meer? Voor de meest voorkomende herstellingen hanteren we vaste prijzen. Moeilijkheden om te bepalen wat het probleem met je e-mail juist is? Geen probleem, contacteer ons via telefoon of via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U weet dan direct welke interventie we zouden voorstellen en wat de kosten zouden zijn.

Neem contact op met ons om een afspraak te maken: bel 071 – 80 80 157, ook kunt u een email sturen naar info@pc-checkpunt.nl , of gebruik ons contactformulier.

Dan zorgen wij ervoor dat het probleem snel opgelost wordt !

Diagnose Voorkomt Zinloze Computerreparatie

Deskundige reparateurs van PC Checkpunt helpen u verder. Diagnose voorkomt zinloze computerreparatie.

Bij ons kunt u met ieder computer- of laptopmerk terecht. De technische dienst van PC Checkpunt kent de kwaliteiten en zwakke punten van de merken. Die deskundigheid vereenvoudigt de diagnose en reparatietijd. Echte vakmensen!

Heeft u vragen aarzel dan niet om te mailen of te bellen. Wij staan graag voor u klaar!

Alle Merken

Reparatie & Diensten

Het leven zonder onze pc’s, laptops en printers is gewoon onvoorstelbaar! Dus als u het lastig vind om het zelf te repareren en u vraagt ​​zich af, wie zal mijn pc direct repareren. Onze gecertificeerde experts zullen ze allemaal oplossen. Van computer reparatie diensten, laptop reparatie diensten naar printer reparatie diensten. Onze expert zal alle zorgen opsporen en alles bereiken van software installatie tot moederbord reparatie.

Bel mij terug